четвер, 16 лютого 2017 14:07

"Газова справа" Онищенка йде до суду

"Газова справа" Онищенка йде до суду
Фото: antifashist.com

Завершили досудове розслідування щодо 9 підозрюваних у "газовій справі" нардепа-втікача Олександра Онищенка.

Про це повідомив керівник Антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

"Процесуальний керівник підписав та вручив детективу НАБУ доручення на здійснення повідомлення у "газовій справі" про те, що зібрані у провадженні докази достатні для складання обвинувального акту й стороні захисту надається право знайомитись з матеріалами справи", - написав він.

За його словами, САП направить до суду обвинувальний акт щодо 9 підозрюваних.

"Всі інші підозрювані на чолі з Онищенком, рішення щодо якого від бюро Інтерполу Україна чекає, як на мою думку, довго, знайдуть своє місце в обвинувальному акті, який також спрямують до суду за результатами спеціального досудового розслідування (in absentia)", - додав Онищенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальний нардеп-утікач вступить у партію

Народного депутата Олександра Онищенка підозрюють в організації схеми з розкрадання коштів під час видобутку і продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування", в результаті якої держава зазнала збитків на 3 млрд грн.

5 липня Верховна Рада зняла з нього недоторканність. 27 липня генпрокурор підписав повідомлення про підозру. Онищенко втік за кордон.

Зараз ви читаєте новину «"Газова справа" Онищенка йде до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі