четвер, 19 червня 2008 08:55

Ганна Герман служить БЮТ - Яворівський

Ганна Герман служить БЮТ - Яворівський
Спекулятивне питання щодо скасування депутатських пільг у цьому скликанні потрібно взагалі зняти. Про це заявив народний депутат від БЮТ Володимир Яворівський, коментуючи відмову представників опозиції брати участь у голосуванні по законопроекту про скасування депутатських пільг.

"Партія регіонів в особі Ганни Герман внесла законопроект, згідно з яким скасовуються будь-які пільги і депутату встановлюється зарплата в розмірі одна тисяча гривень. Блок Юлії Тимошенко одноголосно проголосував за зняття цих пільг, з "Регіонів" проголосували тільки автор закону, Головатий і Лукаш. Все стало на свої місця, і тут не потрібні ніякі коментарі", - зазначив політик.

Яворівський називає закон про скасування депутатських пільг провокаційним.

"Ганна Герман сказала, що цей закон не для нас, а для коаліції, ми за нього і проголосували. Правда, "Наша Україна" недодала голосів, і це прикро, тим більше що це було головним їхнім передвиборним гаслом", - підкреслив він.

"Зараз у пресі багато пишуть про те, що Ганна Герман служила в якихось органах, а у мене таке враження, що вчора вона служила БЮТ", - сказав співрозмовник ІМК.

Щодо того, чи будуть депутати повертатися до розгляду законопроекту про скасування депутатських пільг, нардеп повідомив:

"Нічого до нього повертатися, голосування відбулося. Та й сам регламент ВР на цій сесії забороняє розгляд даного питання", повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Ганна Герман служить БЮТ - Яворівський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі