четвер, 10 жовтня 2019 11:13

"Формула Штайнмаєра": президент визнав помилку

"Формула Штайнмаєра": президент визнав помилку
Зеленський погодив "формулу Штайнмаєра", яку називають капітуляцією України. Фото: ukrinform.ua

Президент Володимир Зеленський визнав, що його команда недостатньо комунікувала з громадянами щодо "формули Штайнмаєра". Це стало причиною акцій протесту.

Про це глава держави сказав під час прес-марафону з журналістами.

"Комунікаційно наші хлопці програли. Ми дійсно недокомунікували з людьми. Це правда. Це помилка. Але в наших інших кроках, які захищають інтереси України, помилки жодної не було", - сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Формула Штайнмаєра" корисна лише Росії – євродепутат

1 жовтня президент Володимир Зеленський заявив, що Україна погоджує "формулу Штайнмаєра" щодо виборів на окупованому Донбасі. Згідно так званої "формули Штайнмаєра", окуповані території мають отримати тимчасовий "особливий статус" у день проведення місцевих виборів. Якщо ОБСЄ визнає ці вибори, Верховна Рада нібито має закріпити цей "статус" на постійній основі.

6 жовтня українці в різних містах вийшли на віче проти втілення "формули Штайнмаєра". На майдані Незалежності у Києві зібралися близько 10 тис. людей.

Зараз ви читаєте новину «"Формула Штайнмаєра": президент визнав помилку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі