понеділок, 04 лютого 2008 11:26

Флеш-гра "Дай в морду Космосу!" з"явилася в Інтернеті (ФОТО)

 
Інцидент, що мав місце 18 січня у Секретаріаті Президента після засідання Ради національної безпеки і оборони, ліг в основу флеш-гри "Дай в морду Космосу!", що стрімко набуває популярності в Інтернеті.

Ігровий процес організований таким чином: користувач вибирає одного з двох намальованих бійців, карикатурні риси яких нагадують міністра МВС Юрія Луценко і київського градоначальника Леоніда Черновецького, і розпочинає шістдесятисекундний поєдинок з комп"ютером.

"Ваше завдання просте – побити супротивника. Ви можете бити рукою і штовхати ногою. Ногою дістати супротивника складніше, але удар ногою утричі ефективніший за удар рукою. Потрібно укластися в 60 секунд", - йдеться у інструкції, що додається.

За даними на ранок 4 лютого "дати в морду" високопоставленим персонам вже встигли понад  20 тисяч інтернет-користувачів, пише Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Флеш-гра "Дай в морду Космосу!" з"явилася в Інтернеті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі