четвер, 03 грудня 2020 15:25

Фірма тестя заступника Єрмака отримала 1,3 га землі в столиці після його призначення

Фірма тестя заступника Єрмака отримала 1,3 га землі в столиці після його призначення
Президент Зеленський призначив Татарова заступником керівника Офісу президента у серпні.

Компанія, співвласником якої є тесть заступника керівника Офіса президента Олега Татарова, отримала від Київської міської ради землю під забудову одразу після призначення Татарова в ОП. Про це повідомляють журналісти Bihus.info.

Йдеться про компанію "Дейрінг Капітал", співвласником якої є тесть Татарова Олександр Павлушин.

1, 3407 га землі у Святошинському районі на вул. Миколи Краснова, 33 компанії віддали в оренду на 10 років для будівництва житлового комплексу.

Проєкт рішення зареєстрували наприкінці липня. За 2 тижні до призначення Татарова в ОП, а в порядок денний проєкт потрапив у вересні – уже після того як Татаров отримав посаду на Банковій.

"Зять прийшов в ОП - тесть отримав землі на 21 мільйон", - пишуть журналісти у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У корупційній справі, де фігурує заступник Єрмака, з'явилися нові подробиці

"Дейрінг Капітал" зареєстровано у жовтні 2019-го, у компанії відсутній будь-який будівельний бекграунд. Власниками фірми значаться 3 людини. Окрім тестя Татарова, це Геннадій Пожарун і Людмила Міщенко.

Компанія зареєстрована на вул. Антоновича, 131, де нерухомістю володіє і сам Татаров, і його дружина Тетяна. Окрім цього, Олександр Павлушин значиться власником 2-кімнатної квартири у житловому комплексі на вул. Казимира Малевича. Така коштує близько 4 млн грн.

Павлушин зареєстрований фізичною особою-підприємцем. ФОП займається маршрутними перевезеннями у Кіровоградській області. Іншої інформації про бізнес Павлушина, тим паче пов'язаний із будівництвом, журналістам знайти не вдалося, як і інформації про достатні статки для купівлі нерухомості в Києві і старту будівельного бізнесу.

У січні Татаров і його дружина Тетяна запустили процес розірвання шлюбу, справа потрапила до Деснянського районного суду Києва. Невідомо, чи не є це розлучення фіктивним – для приховування чи збереження майна та активів родини, припускає Bihus.info.

Під час Революції гідності Татаров був одним з "рупорів" силового блоку, виправдовував дії тодішньої влади і силовиків, пишуть журналісти.

Президент Володимир Зеленський призначив Олега Татарова заступником керівника Офіса президента у серпні. Татаров - заступник Андрія Єрмака, до 2014-го був начальником Головного слідчого управління МВС. За повідомленням "Слідство.Інфо" був адвокатом колишнього заступника голови Адміністрації президента Януковича Андрія Портнова.

Зараз ви читаєте новину «Фірма тестя заступника Єрмака отримала 1,3 га землі в столиці після його призначення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі