четвер, 13 червня 2019 17:03

Філатов назвав ідею Коломойського негативом і похвалив Зеленського

Філатов назвав ідею Коломойського негативом і похвалив Зеленського
Філатов сподівається, що Зеленський не "забронзовіє". Фото: radiosvoboda.org

Мер Дніпра Борис Філатов назвав розмови олігарха Ігоря Коломойського про оголошення дефолту "негативом". Водночас похвалив президента Володимира Зеленського.

Про це Філатов сказав в інтерв'ю "Радіо Свобода"

"Я оцінюю її (заяву. - Gazeta.ua) негативно. Тому що він мислить із вершини якоїсь зрозумілої йому системи. Може, коли він говорить про дефолт, він десь у мізках тримає борги Приватбанку у себе в голові. Але для людей це буде дуже погано. Тому я повинен думати як міський голова, у першу чергу, про інтереси людей, а не про інтереси великих систем. Тому вважаю, що ця ідея досить контроверсійна", - пояснив мер.

Філатов заявив, що Зеленський непідконтрольний Коломойському.

"Володимир Олександрович абсолютно самостійна людина, і у нього свій шлях. Не можна заперечувати те, що вони знайомі, що у них були спільні бізнес-проекти. Але я впевнений, що непідконтрольний", - сказав він.

"Та слухайте, він абсолютно нормальна земна людина. Але місце сидіння визначає точку зору. І мені б, звичайно, найменше хотілося, щоб нормальна, абсолютно приземлена, позитивна людина на ім'я Володимир забронзовіла, розумієте?

Я можу оцінювати Володимира Олександровича сьогодні (і тоді Володю) як порядну людину, яка хоче зробити щось добре, увійти в історію, в якої є благі наміри. І я б дуже не хотів, щоб ці наміри повторили приказку "Благими намірами вистелена дорога до пекла". Цього я боюся", - заявив Філатов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленському та Вакарчуку світить коаліція, а "ветеранам" Ради - політичний цвинтар

Мер Дніпра Борис Філатов не балотуватиметься до Верховної Ради на позачергових виборах. Про це він заявив у своєму відеоблозі.

Зараз ви читаєте новину «Філатов назвав ідею Коломойського негативом і похвалив Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі