вівторок, 30 червня 2020 14:35

Фігурантка секс-скандалу в Мінінфраструктури роздяглася для заяви про свою партію

Фігурантка секс-скандалу в Мінінфраструктури роздяглася для заяви про свою партію
Жінка каже, що хоче розібратися з усіма корупціонерами і політичними проститутами і закликає всіх охочих приєднатися до неї. Фото: Александра Клитина в Facebook

Про створення власної партії "Україна проти корупції" заявила колишня заступниця міністра інфраструктури Олександра Клітіна.

Про це вона повідомила у спеціальному відеозверненні, яке записала в купальнику на природі, пише Цензор.НЕТ

Клітіна каже, що хоче розібратися з усіма корупціонерами і політичними проститутами і закликає всіх охочих приєднатися до неї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні з'явиться нова політична партія

"Українці! Хочу звернутися до вас. Я вирішила боротися за правду самостійно, тому що на цих ідіотів у штанах точно надії немає. Я створюю свою партію "Україна проти корупції", щоб розібратися нарешті з цими політичними проститутами. Вони думають, що якщо у них в штанях щось є, то цього досить для успіху і можна ображати жінок. Та жінки в сто разів розумніші і чесніші за вас. Ось дивіться, міністр Криклій - він мене не тільки звільнив, він облив мене брудом так, щоб я ніколи не оговталася. Тому що заважала їм красти на Укрзалізниці. Тому я хочу розібратися з усіма корупціонерами і політичними проститутами. Всі охочі, приєднуйтесь до мене. Скажемо "ні" політичним проститутам", - сказала вона.

Під час звернення було помітно, що Клітіна ледь стримує сміх, тож звернення варто розцінювати швидше як жарт і продовження її кампанії Клітіної у боротьбі з сексизмом. Нещодавно у Facebook вона поставила на аватарку своє фото в чоловічому образі і пише про себе в третій особі. В одному з останніх постів Клітіна пояснила, що "корупціонери у нас переважно всі чоловіки - тобто за статистикою у жінок є більше шансів подолати корупцію в Україні".

"Хотіли назвати "Клітіна проти проститутів", але може цензуру не пройти. Вирішили назвати "Україна проти корупції" - хочу звернути увагу, це зовсім не сексистське гасло і ми раді кожному справжньому чоловікові, який вирішить нас підтримати!" - зазначила Клітіна.

Вона каже, що основним напрямом діяльності партії буде очищення України "від корупціонерів, політичних проститутів і їхніх схем, які душать розвиток економіки і призводять до зубожіння українців".

"Сама партія планується лівоцентристського характеру з сильним екологічним напрямком. Тому що крім корупції, Олександру хвилюють проблеми екології і їй не байдуже, що їстимуть, питимуть і чим дихатимуть наші нащадки в Україні", - пише Клітіна.

Заступниця міністра інфраструктури України Олександра Клітіна нібито отримала свою посаду через ліжко. Про це стало відомо з фрагменту розмови народних депутатів зі "Слуги народу". Уряд її звільнив.

Зараз ви читаєте новину «Фігурантка секс-скандалу в Мінінфраструктури роздяглася для заяви про свою партію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі