неділя, 06 листопада 2011 10:19

FEMEN очолив протест у Римі проти Берлусконі
11

Фото: Фото: Reuters

Активістки українського жіночого руху FEMEN очолили багатотисячний протест у Римі за негайну відставку Сільвіо Берлусконі з поста прем'єр-міністра Італії.

Про це повідомила прес-служба FEMEN.

Активістки руху прийшли протестувати топлес в кольорах італійського прапора. Бурхливу підтримку у народу отримали плакати FEMENок "Silvio, che cazzo fai?" та "Fuck you, Silvio!". Учасники протесту кричали українкам "Брава!", "Граца, белла".

У своєму зверненні до протестуючих, активістки провели паралелі між Берлусконі і Януковичем, найочевидніші з яких - провал реформ, зв'язки з мафією, наруга над законом, корупція, повідомляє прес-служба FEMEN.

FEMENки розповіли присутнім про боротьбу українських ветеранів Афганістану і ліквідаторів Чорнобильської аварії, які в черговий раз демонструють приклад колективної відваги, і про те, що прості українці в обхід корумпованої опозиції, від імені народу взяли на себе роль могильників режиму.

Нагадаємо, активістки жіночого руху FEMEN, переодягнені нью-йоркськими покоївками, зробили секс-атаку на резиденцію Домініка Стросс Кана в Парижі. Зброєю нападу послужили відра, ганчірки, щітки та інші пристосування для прибирання.

Зараз ви читаєте новину «FEMEN очолив протест у Римі проти Берлусконі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі