середа, 28 травня 2008 13:06

Фельдман запропонував Добкіну "політичне парі"

Коментуючи недавній вислів мера Харкова Михайла Добкіна про те, що "БЮТ в Харкові має такий же рейтинг, як "Народний Союз "Наша Україна" в Києві", народний депутат України Олександр Фельдман запропонував Добкіну укласти "політичне парі".

Про це повідомляє прес-служба народного депутата в середу.

Зокрема, Фельдман запропонував спільно організувати і профінансувати проведення незалежного соцдослідження в Харкові. Для чистоти експерименту депутат пропонує замовити таке дослідження в однієї з відомих і абсолютно неупереджених європейських соціологічних структур.

"Якщо підтвердяться слова Добкіна, то я зніму свої претензії і не наполягатиму на тому, щоб він вибачився переді мною за наклеп, як це двічі ухвалив суд і чого до цих пір не зроблено. А якщо рейтинг БЮТ в Харкові буде не нижчий 20%, як це і є сьогодні, тоді Михайло Добкін повинен буде негайно написати заяву про добровільну відставку з поста мера. За свої слова потрібно відповідати, тим більше, коли вони вимовляються публічно", - заявив Фельдман.

Він також відзначив, що повністю упевнений у фортеці позицій і подальших перспективах БЮТ. "Можу ще посперечатися: ким буде Добкін у 2010 році і ким стане Тимошенко, але тільки ставки будуть ще вищі", - заявив Фельдман.

Як відомо, НСНУ на виборах в Києві не подолав 3% прохідний бар"єр. За словами Фельдмана, останні соціологічні дані показують, що БЮТ в Харкові має на сьогоднішній день підтримку понад 20% харків"ян, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Фельдман запропонував Добкіну "політичне парі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі