вівторок, 09 вересня 2008 13:09

Фаворитка Тимошенко носить годинник за 82 тисячі євро (ФОТО)
8

БЮТівку Наталію Королевську можна образно віднести до любителів одягу Louis Vuitton та до шанувальників аксесуарів Breguet.

У перший після відпустки робочий день на зап"ясті пані Королевської красувався годинник.

"Наручник" Королевської виготовлений з білого золота та прикрашений коштовним камінням. І коштує усього-на-всього 82 тисячі у європейській валюті.

Конкурувати з Наталією Королевською наважиться нунсівець Олег Гуменюк. У минулому один з найбільших постачальників борошна на Західній Україні, пан Гуменюк нині носить годинник за 96 тис. євро.

Спікер парламенту Арсеній Яценюк полюбляє одяг одної італійської марки. Так, на відкриття 3-ої сесії Верховної Ради він прийшов у костюмі Canali.

Бутик цієї марки в Києві відкрили минулого року, тож одягається, очевидно, Арсеній Петрович у рідній столиці.

Вартість ділових костюмів у цьому магазині коливається від 13 тис. до 20 тис. грн.

Однак, можна знайти й дорожчі. Народна депутатка від Партії регіонів Ганна Герман має новий телефон. І не простий, а золотий, в прямому значенні цього слова.

Теперішня "мобілка" пані Герман покрита золотом 18-ти каратів, ще й оздоблена зміїною шкірою. Хоча порівняно із зарплатою нардепа, яка становить в середньому 18 тис. грн, мобільний телефон за $600-800 зовсім не розкіш.

Схоже, господині її гламурна цяцька до вподоби. І по кишені. Голова фракції НУ-НС у Верховній Раді В"ячеслав Кириленко "скромний" у виборі аксесуарів.

Його Vacheron-Constantin коштує від 8 до 12 тис. євро. Але ціна – ніщо, коли йдеться про престиж та вишуканість бренду.

Адже всім відомо, що найбагатший в Україні Ринат Ахметов носить годинник цієї ж марки, щоправда його Vacheron-Constantin коштує $500 тис.

VIP.
Зараз ви читаєте новину «Фаворитка Тимошенко носить годинник за 82 тисячі євро (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі