вівторок, 28 вересня 2010 13:26

Єжель став грудьми на захист свого скандального заступника

Єжель став грудьми на захист свого скандального заступника

Міністр оборони України Михайло Єжель уникнув відповіді на запитання журналістів про можливі судимості свого заступника Олександра Черпіцького.

Натомість, під час брифінгу, глава Міноборони почав критикувати колишнього міністра оборонного відомства Анатолія Гриценка.

"Від цієї людини я не почув жодного позитиву, - вигукнув Єжель. - Що я хочу сказати? Олександр Черпіцький повністю відповідає своїй посаді. А заступник Гриценка (Валерій Іващенко - ред.) зараз перебуває під слідством".

За словами міністра, "Гриценко зводить на них наклеп".

"З його слів випливає, що міністр оборони є торговцем землі, - обурився Єжель. Це він, будучи міністром оборони, за безцінь віддавав військове майно. Продавалися військові об"єкти за мізерні копійки. Гроші клали собі в кишені, вартості землі ніхто не враховував. Я пропоную іншу схему. Ми дивимося не на вартість об"єкту, а на вартість землі. Отримані гроші підуть у спеціальний військовий фонд і використаються на потреби військовослужбовців".

Як повідомив глава Міноборони, актуальним питанням залишається квартирна черга. Він пообіцяв забезпечити квартирами цього року 2350 військовослужбовців.

"Попередня влада дала житло лише 85 військовим, - зазначив міністр. - Для нас це найболючіше питання, тому ми зараз активно працюємо над його вирішенням".

Єжель також пообіцяв, що зарплату військовослужбовцям збільшать на 50%.

"Вони будуть отримати зарплату як звичайні держслужбовці. Інші надбавки будуть іти як премія. Таким чином ми відзначимо тих, хто сумлінно несе свою службу", - додав він.

Раніше, екс-міністр оборони Анатолій Гриценко заявляв, що Олександр Черпіцький неодноразово судимий. Водночас, сам заступник міністра категорично спростовував цю інформацію.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Єжель став грудьми на захист свого скандального заступника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі