субота, 12 лютого 2011 12:40

Європейським політикам не сподобалось, що Янукович обізвав їх "наймитами"

Європейським політикам не сподобалось, що Янукович обізвав їх "наймитами"

Депутати Європарламенту обурені заявою президента Віктора Януковича про "наймитів" опозиції серед європейських політиків.

Про це заявив в ефірі 5 каналу Лідер Народного Руху України Борис Тарасюк, повідомляє прес-служба НРУ.

"Вчора я був в Брюсселі, брав участь у Політичній Асамблеї ЄНП і спілкувався з тими депутатами Європарламенту, яких нинішня влада звинувачує в тому, що вони нібито за гроші відстоюють позицію української опозиції. Звичайно, їх це обурює", – сказав він.

За його словами, це серйозне звинувачення для європейських політиків, які звикли жити відповідно до верховенства права за законами.

"Це непристойна практика, до якої вдалася нинішня українська влада, звинувачуючи опозицію і тих, хто звертає увагу на згортання демократії в Україні, на проблеми з демократією в Україні. Замість того, щоб робити висновки і коригувати свою практику всередині країни, вони вдаються до таких публічних образ на адресу опозиції", – сказав Тарасюк.

На його думку, "говорити, що опозиція використовує, за словами президента, "наймитів" в ЄС, США – це є неповагою до серйозних політиків, зокрема комісара ЄС Штефана Фюле, президента Європарламенту Єжи Бузека та інших".

Як відомо, нещодавно Янукович звинуватив опозицію у поширенні неправдивої інформації щодо реакції Європи на події в Україні.

"Брешуть без совісті, перекручують факти, за накрадені гроші винаймають наймитів в Європі, США та в середині країни... та дезорієнтують весь світ та українське суспільство", - зазначив президент.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Європейським політикам не сподобалось, що Янукович обізвав їх "наймитами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі