четвер, 12 квітня 2007 14:00

Європарламент розбереться з Ющенком і Януковичем на слуханнях по Україні

У Європейському парламенті ініціюватимуть публічні слухання українського питання за участю представників усіх зацікавлених сторін, у тому числі президента Віктора Ющенка, прем"єр-міністра Віктора Януковича і представників громадськості.

Таке рішення на позачерговому засіданні схвалила делегація Європарламенту з питань співробітництва з Україною, повідомив у четвер в Брюселі її голова Адріан Северін.

За словами євродепутата, його делегація пропонуватиме, щоб Європарламент "запросив усіх представників різних сторін, включаючи політиків і представників громадянського суспільства приїхати в той самий час і спробувати провести з нами діалог".

"Було б набагато краще мати тут водночас президента, прем"єр-міністра, представників опозиції і представників громадянського суспільства", - заявив Северін.

Відповідаючи на запитання про можливу дату таких слухань, евродепутат відзначив, що таке рішення було прийнято усього кілька годин назад і конкретні пропозиції ще не відпрацьовані, пише Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «Європарламент розбереться з Ющенком і Януковичем на слуханнях по Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі