пʼятниця, 25 березня 2011 15:20

Європа зняла рожеві окуляри щодо України - Тимошенко

Європа зняла рожеві окуляри щодо України - Тимошенко

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що представники європейської спільноти змінили своє ставлення до української влади, "яка за рік роботи довела, що веде країну у зворотному від ЄС напрямку".

Як повідомила прес-служба Тимошенко, після зустрічі з президентом Європарламенту Єжи Бузеком у Брюсселі український політик зазначила, що перші місяці після зміни влади в Україні європейські лідери ще мали надію, що в Україні мають бути проведені справжні реформи.

"Зараз вони зняли рожеві окуляри – вони добре бачать, що відбувається в Україні: згортання демократії і паростки авторитаризму. Сьогодні європейські політики вже не є людьми, які мають ілюзії щодо цього", - сказала Тимошенко.

Вона також наголосила, що українська опозиція зробить все можливе, щоб не дати країні рухатися від демократії і європейської перспективи.

"В Європі є повне розуміння і підтримка українського народу у боротьбі за незалежність та за наше бажання наблизитися до ЄС", - констатувала екс-прем'єр.

Як відомо, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко 23-25 березня перебуває з візитом у Брюсселі (Бельгія) з метою участі у саміті Європейської народної партії.

Зараз ви читаєте новину «Європа зняла рожеві окуляри щодо України - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі