вівторок, 15 квітня 2014 11:29

Європа заморозила рахунки Арбузова, Клименка, Ставицького та Іванющенка

Європа заморозила рахунки Арбузова, Клименка, Ставицького та Іванющенка
ЄС продовжує вводити санкції. Фото: topwar.ru

Рада Європейського Союзу з питань закордонних справ заморозила рахунки ще чотирьох українських чиновників, наближених до колишнього президента Віктора Януковича.

Як сказано в сьогоднішньому випуску офіційного журналу ЄС, їх підозрюють у розкраданні коштів з державного бюджету України.

Зокрема, в оновлений санкційний список ЄС увійшли: колишній перший віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов, екс-міністр доходів і зборів Олександр Клименко, екс-міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький, народний депутат від фракції Партії регіонів Юрій Іванющенко.

Санкції вступають набувають чинності з сьогоднішнього дня, 15 квітня.

Нагадаємо, вчора було відомо лише те, що Рада ЄС розширила список осіб, відповідальних за незаконне привласнення українських державних коштів, проти яких застосовуються персональні санкції, з 18 до 22.

Раніше були заморожені рахунки відстороненого Верховною Радою з посади президента Віктора Януковича, його синів Олександра та Віктора, екс-прем'єра Миколи Азарова і його сина Олексія, братів Андрія і Сергія Клюєвих, екс-генпрокурора Віктора Пшонки та його сина Артема, бізнесмена Сергія Курченка.

Зараз ви читаєте новину «Європа заморозила рахунки Арбузова, Клименка, Ставицького та Іванющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі