понеділок, 02 липня 2007 14:18

Європа сумнівається у виборах 30 вересня

Європа сумнівається у виборах 30 вересня
Європейські політики вагаються, чи є правові підстави для проведення позачергових парламентських виборів в Україні і чи такі вибори відбудуться 30 вересня.

Про це заявив на прес-конференції за результатами роботи чергової сесії Парламентської асамблеї ради Європи представник української делегації, голова парламентського комітету з іноземних справ Віталій Шибко.

За його словами "Європа спантеличена" ситуацією в Україні.

Шибко повідомив,  під час роботи чергової сесії ПАРЄ співдоповідачі Моніторингового комітету ПАРЄ Ханне Северінсен і Ренате Вольвенд надали коротку інформацію щодо поточної ситуації в Україні.

Крім того, відзначив Шибко, зі співдоповідачами мав зустріч заступник голови секретаріату президента Олександр Чалий.

За його словами, зустріч мала приватний характер і на неї не були запрошені представники української парламентської делегації.

Також, за словами Шибка, що під час чергової сесії ПАРЄ порушувалося питання про роботу українського парламенту, а в контексті загальної політичної ситуації йшлося про певну загрозу парламентаризму в Україні, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Європа сумнівається у виборах 30 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі