понеділок, 12 січня 2009 10:43

Європа назвала Ющенка і Тимошенко причиною газової кризи

Європа назвала Ющенка і Тимошенко причиною газової кризи
Однією з причин виникнення газової кризи між Росією, Україною і Європою є суперечності між Президентом України Віктором Ющенком і Прем"єр-міністром Юлією Тимошенко.

У цьому переконаний Міністр промисловості і торгівлі головуючої в Євросоюзі Чехії Мартін Ржиман. Про це він заявив в ході прес-конференції, стенограму якої надає чеське інформаційне агентство "iDnes".

Відповідаючи на питання журналістів, чи зіграла свою роль в розвитку газової кризи велика політика в Україні, Ржиман, зокрема, сказав: "Це очевидно. Однією з причин є протистояння зацікавлених груп навколо цих двох політичних акторів (Ющенка і Тимошенко).

При цьому Ржиман не зміг відповісти на питання, що саме стало основним приводом для припинення постачань російського газу до Європи.

"Я думаю, що про це вже ніхто ніколи не дізнається. Обидві сторони до останньої хвилини грунтовно звинувачували один одного. З такою тактикою, напевно, вони діятимуть завжди", - пояснив Міністр, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Європа назвала Ющенка і Тимошенко причиною газової кризи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі