середа, 22 травня 2013 06:32

Європа готує компромат на українських можновладців напередодні підписання Угоди про асоціацію?

Європа готує компромат на українських можновладців напередодні підписання Угоди про асоціацію?
Фото: www.vsemisto.info

Нинішня влада в Україні, ведучи переговори з Європейським Союзом, блефує до останньої хвилини.

Таку думку в ефірі Ukrlife.tv висловив український політолог Віктор Небоженко.

Зокрема, експерт зазначив, що вимоги Європейського Союзу щодо підписання Угоди про асоціацію з нашою державою зрозумілі.

Водночас, на його думку, позиція України залишається розмитою.

"Вони знають, що наша влада блефує. Європа не блефує, тому що геополітика тримається на дуже глибинних рішеннях", - сказав Небоженко.

Він спрогнозував, що напередодні зустрічі членів програми Східного партнерства ЄС у Вільнюсі, яка має відбутись у листопаді, і під час якої Україна сподівається підписати договір з ЄС про асоціацію та ЗВТ, Європа "накопає" дуже багато компромату на наших можновладців.

"Перед самим Вільнюсом буде завдано превентивного удару на зразок кіпрського, в результаті якого ФАТФ або інша комісія щодо фінансової дисципліни раптом почне витягувати велику кількість корупційних документів або зв'язків нашої української еліти невідомо звідки", - підкреслив політолог.

"Внаслідок цього у нас будуть тліючі судові справи проти Тимошенко, а у них гарячі факти з корупційною інформацією", - уточнив Небоженко.

Проте експерт зазначив, що якими б тернистими шляхами Україна не йшла до підписання Угоди про асоціацію з ЄС, вона так чи інакше буде підписана.

Зараз ви читаєте новину «Європа готує компромат на українських можновладців напередодні підписання Угоди про асоціацію?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі