четвер, 31 липня 2008 11:28

ЄС готовий допомогти відбудувати постраждалі території

Європейський Союз готовий розглянути можливість своєї участі у відновленні територій, які постраждали внаслідок природного лиха в Україні.

Про це сказано у листі посла Франції в Україні Жана-Поля Везіана на адресу прем"єра Юлії Тимошенко, повідомляє прес-служба посольства.

"Якщо українське керівництво вважає це необхідним, Європейський Союз, в контакті із спеціалізованими міжнародними організаціями, готовий розглянути можливості своєї участі у відновленні територій, які постраждали внаслідок природного лиха", - сказано у ньому.

При цьому Везіан висловив Тимошенко співчуття, від себе особисто та від імені послів країн-членів Європейського Союзу у з"язку зі стихійним лихом в Україні.

Як відомо, раніше МЗС звернувся до до низки міжнародних організацій та урядів іноземних країн з проханням про надання гуманітарної і технічної допомоги, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «ЄС готовий допомогти відбудувати постраждалі території». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі