середа, 28 жовтня 2020 12:19

Єрмак вважає, що Росія закінчить війну на Донбасі, підписавши документ

Єрмак вважає, що Росія закінчить війну на Донбасі, підписавши документ
Андрій Єрмак та Володимир Зеленський. Фото:facebook.com/president.gov.ua

Глава Офісу президента Андрій Єрмак вважає, що ключовим проявом того, що Росія хоче завершити війну на Донбасі, буде підписання нею будь-якого спрямованого на це документа. Про це він сказав в інтерв'ю "Бабелю".

"Серйозний маркер — підписання будь-якого документа, який припинить війну", — наголосив голова ОП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського висунули нові претензії в бік Лероса

Єрмак зазначає, що з російськими фейками та дезінформацією повинні боротися правоохоронні органи, а президент має виступати гарантом свободи слова. Він вважає, що в Україні є достатня законодавча база для такої боротьби.

"Принцип свободи слова непорушний. Коли переступають червоні лінії, це вже не журналістика, а інформаційне кілерство. Якщо говоримо про контрпропаганду, ми говоримо про зовнішні чинники і міжнародний центр [протидії пропаганді]. А всередині країни в нас є достатня законодавча база та правоохоронні органи, які повинні реагувати на такі факти", — сказав Андрій Єрмак.

Раніше ЗМІ повідомили, що в кількох заступників голови Офісу президента Андрія Єрмака підозрюють інфікування Covid-19. В одного із заступників вже підтвердили позитивний результат тесту на коронавірус.

Зараз ви читаєте новину «Єрмак вважає, що Росія закінчить війну на Донбасі, підписавши документ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі