середа, 15 липня 2020 16:02

Епоха бідності закінчилася. "Слуга народу" носить каблучку за 9 мінімалок

Народний депутат від "Слуги народу", заступник голови Комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Оксана Дмитрієва носить каблучку орієнтовною вартістю 43,5 тис. грн.

Про це у Facebook розповіла журналіст Анна Стешенко.

Автор: Ян Доброносов, facebook.com/yan.dobronosov
 

"На руці каблучка українського бренду Guzema Fine Jewelry з колекції Hidden Beauty. Таку на сайті в різних варіаціях (білому або жовтому золоті) можна замовити за 43 500 грн. Це найнижча ціна "стартової" комплектації. Така ж каблучка з діамантами коштує 78 750 грн.

В особистому листуванні представники бренду підтвердили можливість варіації відразу білого і жовтого золота в одній каблучці за ту ж ціну. Будь-яка забаганка за ваші гроші. Так, у минулому стоматолог Дмитрієва може собі дозволити таку каблучку. Навіть за середньої зарплати нардепа в 40 тис. грн. Питання в іншому: чи доречно політику в публічному місці світити такі прикраси в країні, де епоха бідності так і не закінчилася?" - написала Стешенко.

Автор: Ян Доброносов, facebook.com/yan.dobronosov
 

Мінімальна заробітна плата в Україні з 1 січня 2020 року становить 4723 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Велике будівництво" Зеленського не допоможе "слугам" на виборах - політтехнолог

Заступник голови Верховної Ради Олена Кондратюк, яка висувалася від "Батьківщини" Юлії Тимошенко, носить люксовий ремінь орієнтовною вартістю 12 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Епоха бідності закінчилася. "Слуга народу" носить каблучку за 9 мінімалок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі