середа, 19 березня 2008 11:52

Екс-заступник голови СБУ: До отруєння Ющенка причетні Жванія і Червоненко

Колишній заступник голови Служби безпеки України Олександр Скипальський вважає, що до отруєння Президента Віктора Ющенка причетні люди з його найближчого оточення. Про це він сказав в інтерв"ю газеті "Вечірні вісті".

"Шукати сліди отруєння треба серед найближчого оточення (Ющенка). Причому нікого не виключаючи", - сказав Скипальський.

При цьому Скипальський зазначив, що шукати сліди отруєння варто починати з депутата від фракції Блоку "Наша Україна- Народна Самооборона" Давида Жванії й голови Національного агентства з питань підготовки й проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу в 2012 році Євгена Червоненка.

"Я б властиво з них і почав. Із Жванії першого. Адже всім відомо про його рекомендації Ющенку...", - сказав Скипальський.

Скипальський вважає, що для більш ефективного розслідування отруєння Ющенка потрібно створити спеціальний підрозділ, що займеться отриманням інформації про його отруєння.

Як повідомляло агентство, раніше Ющенко заявив, що знає своїх отруйників.

У липні 2007 року Ющенко заявив, що вважає своє отруєння майже розкритим.

Раніше Генеральна прокуратура встановила, що Ющенко у вересні 2004 року був отруєний з метою вбивства, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Екс-заступник голови СБУ: До отруєння Ющенка причетні Жванія і Червоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі