вівторок, 17 квітня 2007 09:20

Екс-соратник Тимошенко: "Юля - молодець, як лохів їх розводить!"

У разі проведення дострокових виборів: абсолютна перемога буде у Партії регіонів, яка набере приблизно 36–38%, сказав колишній соратник Тимошенко Олександр Волков в інтерв"ю Українській правді.

Друге місце він віддає БЮТ. Залежно від того, чи очолюватиме Ющенко список "Нашої України", результат БЮТ може коливатися від 24 до 28%.

Третьою буде "Наша Україна". Якщо без Ющенка – наберуть 6% – 8%. Якщо з Ющенком – можуть набрати 10% – 12%.

При цьому Волков підкреслив, що "чим більше набере "Наша Україна", тим менше набиратиме БЮТ.

"Якщо Ющенко не хоче, щоб суспільство в ньому повністю розчарувалося (сьогодні, каже Волков, більшість юристів схиляються до того, що рішення Конституційного суду буде не на користь Президента), йому краще добровільно піти. Тому що наступні президентські вибори він програє. А Юля просто не хоче зволікати з цією подією, вона хоче все і відразу".

Щодо указу Ющенка про розпуск парламенту та дострокові вибори ради Волков сказав: "Указ вийшов такий, що президент до сьогоднішнього дня не розуміє, що підписав! А Юля – розуміє. Зараз – її час: тусня, метушня, майдани, виступи, мови, формування, обіцянки: "Хлоп`ята, ось зараз ми точно прийдемо у владу, і хто хотів бути міністром, всі будуть міністрами. Ну, не відразу, поступово, по черзі". Вона – молодець, як лохів їх розводить!"

Водночас Волков вважає, що Тимошенко не переможе на дострокових парламентських виборах.

"Але якщо переможе і Ющенко її не внесе на пост прем`єра – мама моя рідна! Господи, що на його голову виллється, він собі навіть не уявляє!", -сказав Волков.

Зараз ви читаєте новину «Екс-соратник Тимошенко: "Юля - молодець, як лохів їх розводить!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі