пʼятниця, 19 липня 2019 19:49

Екс-регіонал замаскувався під "Слугу народу"

Нардеп із групи "Відродження", колишній регіонал Валерій Писаренко, який йде на виборах до парламенту самовисуванцем в окрузі №168, агітує у стилі партійної символіки "Слуги народу" і роздає безкоштовні квитки на атракціони.

У Харкові виборцям роздавали конверти із написом "Валерій Писаренко". Всередині них - 2 листівки у вигляді квитків в міський парк із зображенням Писаренка і мера міста Геннадія Кернеса (№3 у списках "Опозиційного блоку"), повідомляє громадянська мережа "Опора".

На листівках російською був напис-запрошення покататися на атракціонах.

Автор: oporaua.org
 

Жодних вихідних даних про те, хто замовив друк, його виконав та яким тиражем, на листівках або конверті вказано не було.

Коли спостерігачі звернулись до кас атракціонів із цими листівками, ті сказали, що квитки можна використати на будь-якому атракціоні парку безкоштовно.

Спостерігачі звернулись до поліції і написали заяву про можливі порушення, передбачені статтею "Порушення обмежень щодо ведення передвиборчої агітації, агітація в день проведення референдуму" і "Виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їхній тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці вибори про Зеленського - політтехнолог

У Вінниці кандидат у народні депутати від "Батьківщини" Людмила Ваколюк зображалася в агітації на жовто-зеленому тлі, схожому на кольори партії "Слуга народу".

Зараз ви читаєте новину «Екс-регіонал замаскувався під "Слугу народу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі