середа, 17 липня 2013 12:53

Експерт: Захарченко перекреслив себе, як політика

Експерт: Захарченко перекреслив себе, як політика
Фото: radiosvoboda.org

Враховуючи ситуацію, що склалася навколо правоохоронних органів в Україні, міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко не повинен був йти у відпустку. Своєю поведінкою, він показав, що йому байдуже на країну.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав професор кафедри політології Києво-Могилянської академії Олексій Гарань.

"Якщо це дійсно так, то це людина показує, що йому байдуже на те, що відбувається в країні, вона відверто плює на думку людей і він сам себе спалює таким чином. Мені важко в це повірити", - наголосив він.

Окрім того, за його словами міністр "себе перекреслив, як політика". "В такий момент він не мав права йти у відпустку, він мав зробити все для того, аби розслідувати останні резонансні справи, покарати винних міліціонерів", - підкреслив професор кафедри політології Києво-Могилянської академії.

"Захарченко хоч і є професійно підготовленим, проте він встрягає в політичні ігри. Він займається обслуговуванням політиків вищого ешелону. Важко від нього чекати незаангажованості", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Експерт: Захарченко перекреслив себе, як політика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі