пʼятниця, 11 грудня 2015 07:05

Експерт спрогнозував долю уряду

Експерт спрогнозував долю уряду
фото: hvylya.net

На запланованому сьогодні звіті Кабміну про рік роботи не розглядатимуть відставку уряду. Про це в коментарі Gazeta.ua заявив політолог Євген Магда.

"Завтра відставки прем'єр-міністра не буде. Але нерви Яценюку попсують напевне. На засідання прийде мало депутатів, як і завжди. За роки роботи у них виробились певні рефлекси", - заявив він.

Політолог також не прогнозує відставки окремих міністрів, як про це говорили деякі експерти раніше.

"Відставка уряду буде вирішуватись коаліцією після прийняття бюджету. Хоча не зовсім зрозуміла така логіка. Як можуть люди виконувати бюджет, якщо вони до нього не причетні? Зараз у цьому напрямку йдуть певні залаштункові ігри, але не зрозуміло, до чого це призведе", - сказав Магда.

Він вважає, що коаліція точно не розпадеться до 14 січня .

"До Нового року коаліція точно не розпадеться. А з середини січня все залежить від того, як задовольнятимуться фінансові потреби її членів. Те, що коаліція зараз не працює — це очевидно. Вона більше нагадує шлюб за розрахунком, коли сторонам вигідніше дотримуватись умов, ніж щось змінювати", - розповів політолог. Але додав, що до весни загострення суспільно-політичної ситуації може призвести до розпаду коаліції.

Зараз ви читаєте новину «Експерт спрогнозував долю уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі