середа, 12 грудня 2012 14:33

Експерт пропонує повісити на дошку ганьби фото не тільки "тушок", а й лідерів опозиції

Експерт пропонує повісити на дошку ганьби фото не тільки "тушок", а й лідерів опозиції
Михайло Басараб. Фото: sd.org.ua

На дошці ганьби разом із "тушками" мають висіти і лідери опозиції, які цих людей провели до парламенту.

Про це Gazeta.ua сказав політолог Михайло Басараб, коментуючи ситуацію, яка виникла з двома депутатами від "Батьківщини" Олександром та Андрієм Табаловим.

"Наша опозиція навчена вже прикладами "тушок", точніше, ганьбою "тушок" у минулому парламенті і на цих виборах не зробила відповідних висновків. Я думаю, що самі опозиційні лідери, які отримували певні блага від певних кандидатів, які не за просто так потрапляли у виборчі списки, розуміли, що як наслідок це може потягнути за собою саме нову епідемію "тушок", - наголосив він.

На думку експерта, критикувати треба не тільки самих "тушок",а й тих, хто провів їх до Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Харизма Тимошенко "тушок" витримала, чи вдасться це Яценюку - під питанням" - експерт

Басараб додав: "Напевно, вони (лідери опозиції) були свідомі того, що будуть отакі от Табалови. Тому у мене абсолютно закономірне бажання як у громадянина — критикувати не лише Табалових і виставляти їх на стіну загальної ганьби, а й їхніх продюсерів та тих, хто їх висував, хто подавав їхні кандидатури на ці округи, хто давав за них гарантію, хто перед колегами по опозиції запевняв, що Табалови не будуть "тушками" і вони будуть членами опозиційних фракцій до переможного завершення. З'ясувати таких осіб не так складно. Тому разом із Табаловими на стіну ганьби мають потрапити і їхні продюсери в стані лідерів сьогоднішньої опозиції".

Коментуючи інформацію про те, що Табалових пропонував саме Арсеній Яценюк, експерт наголосив:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситуація з Табаловими свідчить про корумпованість опозиції - експерт

"Якщо це Яценюк їх висував і пропонував невідомо за що і за які домовленості, значить поруч із їхніми фотографіями на стіні ганьби має міститися і фотографія Яценюка. Взагалі, як злий сарказм виглядає заява опозиції про те, що Яценюка обрали керівником фракції одразу на наступний день, як стало відомо, що першими тушками стали керівники кіровоградської регіонального осередку "Фронту Змін".

Зараз ви читаєте новину «Експерт пропонує повісити на дошку ганьби фото не тільки "тушок", а й лідерів опозиції ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі