вівторок, 25 грудня 2012 11:46

Експерт переконаний, що Вілкул — це ефективний менеджер, який готовий до радикальних дій

Експерт переконаний, що Вілкул — це ефективний менеджер, який готовий до радикальних дій
Фото: obozrevatel.com

Політолог Кость Бондаренко переконаний, що новопризначений віце-прем'єр Олександр Вілкул — це ефективний менеджер, який готовий до радикальних дій.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Буде тандем — Вілкул та Темник. Вони працювали в тандемі в Дніпропетровську, тому думаю саме так вони будуть працювати в Києві", - зауважив Бондаренко.

Окрім того, говорячи про якість роботи Вілкула, експерт сказав: "Вілкул — це суперефективний менеджер, він продемонстрував свою ефективність у Дніпропетровську".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УДАР: Янукович призначив уряд – збірну "сім'ї" та олігархів

Також Бондаренко зауважив, що політик "доволі жорсткий та вимогливий, не зважаючи на свій молодий вік".

"Політик неодноразово демонстрував самостійність своєї позиції, зараз він буде курирувати всі питання, які віднесені до числа інфраструктурних, до житлово-комунального господарства, до регіональної політики. Оскільки є серйозні "провисання" в цих питаннях, то він буде готовий до радикальних дій, тобто будемо говорити про високий коефіцієнт корисної дії", - резюмував політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Владі доведеться домовлятися із опозицією - Гриневич

Нагадаємо, вчора президент України Віктор Янукович назначив членів нового Кабінету Міністрів. Першим віце-прем'єр-міністром призначено Сергія Арбузова, а віце-прем'єрами - Юрій Бойко та Олександр Вілкул. Геннадія Темника призначили міністром житлово-комунального господарства.

Янукович розподілив повноваження між віце-прем'єр-міністрами, зокрема Вілкул відповідатиме за сфери інфраструктури, регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Зараз ви читаєте новину «Експерт переконаний, що Вілкул — це ефективний менеджер, який готовий до радикальних дій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі