вівторок, 18 квітня 2017 19:48

Експерт озвучив версію нічних посиденьок Луценка

Експерт озвучив версію нічних посиденьок Луценка
"Луценко ніби трошки прокурор і трошки друг президента". Фото: УНІАН

Генпрокурор Юрій Луценко та його друзі хочуть залишитися у політиці, після того як із неї піде Петро Порошенко. Про це Gazeta.ua сказав політолог Віктор Небоженко.

"Луценко, Третьяков і Ложкін хочуть займати високі посади, вести бізнес після того, як пролетить рік і Порошенко піде зі скандалом. Хочуть залишитися "в білому".

Зустріч у готелі пройшла вночі, тому що таке не сподобається ні громадськості, ні самому Порошенкові. Він дуже ревниво ставитися до подібного. І хоча всі троє потім побіжать доповідати президенту про зміст розмови, він все одно нікому не повірить. Першим це зробить Луценко. Він ніби трошки прокурор і трошки друг президента. Що не личить в нормальному демократичному суспільстві.

Всі вважають Луценка креатурою і маленьким чиновниом, який сидить біля трону Порошенка. А він хоче показати себе самостійним, великим політиком, який може очолювати політичні рухи, бути прем'єром", - розповів експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко провів рокіровку обласних прокурорів

Генеральний прокурор Юрій Луценко, народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Олександр Третьяков і екс-голова Адміністрації президента Борис Ложкін провели зустріч у одному із найдорожчих готелів Києва - Інтерконтиненталі. Про нічну зустріч керівника ГПУ з політиками повідомили журналісти.

Зараз ви читаєте новину «Експерт озвучив версію нічних посиденьок Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі