пʼятниця, 12 жовтня 2018 08:01

Екс-офіцер армії НАТО розповів, хто переможе на президентських виборах

Екс-офіцер армії НАТО розповів, хто переможе на президентських виборах
"Я служив в армії і був офіцером армії НАТО", - розповів Мішель Терещенко

Колишній мер Глухова, екс-офіцер армії НАТО Мішель Терещенко переконаний, що має високі шанси перемогти на президентських виборах.

"У Глухові голосували за мене так, як, мабуть, будуть голосувати на наступних виборах багато українців. Я - абсолютно нове обличчя, нетиповий кандидат, тому що був громадянином Євросоюзу 60 років мого життя. Я служив в армії і був офіцером армії НАТО", - розповів в інтерв`ю Терещенко, пише НВ.

Кандидат у президенти пояснив, що глухівчани голосували більшою мірою проти нардепа та сина колишнього голови СБУ Андрія Деркача. Він, за словами Терещенка, контролює Сумську область.

"Я знаю, що таке Європа, і знаю, що нам потрібно робити, щоб стати країною - членом Євросоюзу", - сказав Мішель Терещенко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мішель Терещенко йде у президенти

60-річний Мішель Терещенко - французький бізнесмен і нащадок відомого роду українських підприємців та меценатів - відмовився від французького громадянства на користь українського. 21 березня 2015 року президент Петро Порошенко вручив Терещенку паспорт громадянина України. 26 жовтня 2015 року Терещенко виграв вибори у Глухові, набравши майже 70% голосів.

Зараз ви читаєте новину «Екс-офіцер армії НАТО розповів, хто переможе на президентських виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі