субота, 09 листопада 2019 17:12

Екс-нардеп Заліщук стала радником прем'єр-міністра

Екс-нардеп Заліщук стала радником прем'єр-міністра
Заліщук буде радником з питань зовнішньої політики. Фото: "Слово і діло"

Екс-нардеп Світлана Заліщук стала радником з питань зовнішньої політики прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

"З учорашнього дня офіційно працюю штатним радником прем'єр-міністра України з питань зовнішньої політики", - написала вона у Facebook.

"У команді прем'єра я відповідатиму за підготовку його міжнародних зустрічей та міжнародних візитів у тісній координації з МЗС та віце-прем'єром Дмитром Кулебою. Моїми головними kpi будуть успішні контакти голови уряду зі своїми візаві, міжнародними фінансовими інституціями та дипломатами, створення позитивних передумов для розвитку міжнародної співпраці України, допомога в привабленні інвестицій, сприяння ефективнішому економічному співробітництву між державами. Окремо виділю боротьбу за наше європейське майбутнє та енергетичну безпеку", - додала Заліщук.

Вона написала, що товаришує з Гончаруком "з домайданних часів", вірить в його наміри і цінності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Німеччині розповіли про підготовку до зустрічі в "нормандському форматі"

"Цей уряд, як на мене, має одну принципову відмінність від попередніх. І це не вік, хоча він і наймолодший в історії країни. Цей уряд формувався не за квотним принципом від монополістів. Поки це ще не результат звільнення країни від тотального впливу монополістів, але це передумова, яка дає Україні такий шанс", - написала вона.

Світлана Заліщук обиралася до Верховної Ради восени 2014-го. Тоді йшла 18-ю у списку "Блок Петра Порошенка".

На президентських виборах 2019-го працювала у штабі кандидата Анатолія Гриценка.

Зараз ви читаєте новину «Екс-нардеп Заліщук стала радником прем'єр-міністра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі