середа, 06 жовтня 2010 16:11

Екс-міністра насмішив новий дрес-код Азарова

Екс-міністра насмішив новий дрес-код Азарова

Колишній міністр Кабінету міністрів Петро Крупко вважає введення дрес - коду у Кабміні дивним і смішним.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

За словами Крупка, рекомендації щодо зовнішнього вигляду держслужбовців є не зовсім цивілізованими.

"Подібні правила мають бути, але вони не писані і не формалізовані. У нас саме так було. У кожної людини, яка йде на державну службу, вони мають бути в свідомості. Крім того, при співбесіді під час влаштування на роботу на такі речі звертається увага. Кожна вихована людина повинна знати міру в тому числі і в одязі", - зазначив екс-міністр.

Він зауважив, що під час його роботи в Кабміні були поодинокі випадки, коли люди приходили не у діловому вбранні.

"Коли дівчина вдягла сукню із декольте більшим, ніж те, що мало б бути у державного службовця. Тоді висловлювалось побажання дотримуватись певних правил. Це робилося делікатно, щоб не завдати людині моральної шкоди. Але в основному люди розуміли, як має виглядати державний службовець", - пояснив Крупко.

Колишній міністр здивований тим, що працівники держохорони не пускають журналістів до Кабміну у джинсах. "Це не функції державної охорони не пускати на роботу через одежу. Вона забезпечує охорону урядового будинку. Це явний перегин", - додав він.

Як повідомлялося, службовцям секретаріату Кабінету міністрів України наказом міністра Кабміну Анатолія Толстоухова від 4 жовтня рекомендується при виборі робочого одягу віддавати перевагу синьому і сірому кольору і не перебувати на роботі в одному і тому ж костюмі два дні поспіль.

Зараз ви читаєте новину «Екс-міністра насмішив новий дрес-код Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі