понеділок, 09 вересня 2013 13:07

Екс-мер Черкас: Справа проти мене "ліпилася без будь-яких доказів"

Екс-мер Черкас: Справа проти мене "ліпилася без будь-яких доказів"
Сергій Одарич. Фото: progolovne.ck.ua

Колишній мер Черкас Сергій Одарич заявляє, що всі звинувачення проти нього у справі "незаконних" звільнень сфабриковані.

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua, коментуючи перше засідання суду у цій справі, яке відбулося 6 вересня.

"Все те, що так старанно прокурор читала воно абсолютно не має жодних доказів. Ці звинувачення, всі епізоди, вони всі скасовують. Є документи, які слідство не захотіло просто брати до уваги", - зауважив Одарич.

Він розповів, що під час слідства його жодного разу не викликали на допит.

"Слідство не провело жодного мого допиту. Зроблена така справа очевидно з однією метою, щоб я в ході допиту не спростував всі ці звинувачення", - сказав екс-мер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У екс-мера Черкас вимагають 700 тис. грн за "незаконні" звільнення

"Справа починалася з однією метою — залякати мене і змусити відмовитися від політичної боротьби, а бажано залишити Україну. Справа ліпилася взагалі без будь-яких доказів. Зокрема, там є кілька епізодів, де у серйозних злочинах мене звинувачують, стверджують, що я був на роботі в себе в кабінеті і реалізовував якийсь страшний план, а виявляється, що в цей час я взагалі був поза зоною зв'язку, з родиною мандрували на байдарках по фіордах у Норвегії, з наметами. Або в іншому епізоді я був просто відсутній на роботі, бо півтора місяці був у відпустці і ні одного дня з відпустки не виходив", - сказав Одарич.

На запитання, чи вважає він, що звинувачення були сфабрикованими, екс-мер чітко відповів: "Так, сфабриковані. Абсолютно всі".

Нагадаємо, у п'ятницю 6 вересня в Шевченківському районному суді Києва розпочався розгляд по суті справи колишнього мера Черкас Сергія Одарича, якого звинувачують у тому, що в 2007-2009 роках він незаконно звільнив шістьох чиновників виконавчого комітету Черкаської міськради, а після того, як вони домоглися відновлення в колишніх посадах через суд, ухилявся від виконання судових рішень.

Зараз ви читаєте новину «Екс-мер Черкас: Справа проти мене "ліпилася без будь-яких доказів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі