понеділок, 07 квітня 2014 14:13

Екс-мер Черкас готовий довести свою невинність

Автор: ru.golos.ua
 

Відсторонений мер Черкас Сергій Одарич прогнозує швидке завершення кримінальної справи порушеної проти нього за часів колишньої влади, про це він заявив на прес-конференції у Черкасах.

"За цей час було заслухано прокуратурою купу свідків, покази давали усі зацікавлені особи, крім мене. Думаю 14 квітня у Шевченківському суді Києва я розіб'ю усі звинувачення. Справа проти мене сфальсифікована колишнім губернатором Сергієм Тулубом у мене є документ, де колишній заступник прокурора області прямим текстом вимагав від прокурора міста знайти факти зловживання міського голови. Я ще не був визнаний судом винним, а вже факти зловживання наказано було виявити. Тепер я звернувся до генеральної прокуратури, щодо безпідставного відкриття кримінальної справи, нею проведена перевірка і невдовзі буде ухвалено рішення", - заявив Сергій Одарич.

На запитання, де зараз може бути, на його думку, колишній губернатор Сергій Тулуб, Сергій Одарич відповів, що не виключає що у Росії.

"Наскільки мені відомо півтора тижні тому він намагався невдало зняти гроші з банківського рахунку в Іспанії після того як Інтерпол офіційно оголосив його у розшук", сказав Сергій Одарич і додав, що можливо екс-губернатор в одній з країн, які не підтримали генеральної асамблеї ООН, але він не думає, що в Уганді чи Північній Кореї, скоріш за все в Росії.

Зараз ви читаєте новину «Екс-мер Черкас готовий довести свою невинність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі