пʼятниця, 04 квітня 2014 15:54

Екс-губернатора Одещини вигнали з "Регіонів" через Тігіпка

Екс-губернатора Одещини вигнали з "Регіонів" через Тігіпка
Микола Скорик. Фото: tsn.ua

Колишнього губернатора Одещини Миколу Скорика виключили з Партії регіонів, оскільки він не погодився з висуненням колишнього губернатора Харківської ОДА Михайла Добкіна на вибори президента, повідомляє ТСН.

За словами Скорика, він вважав "Добкіна" "непрохідним" кандидатом, тому наполягав висунути на вибори Сергія Тігіпка. Скорик уточнив, що за екс-губернатора Харківщини проголосували, оскільки на з'їзді Партії регіонів було багато депутатів зі східних областей України.

 "Я висловився проти кандидатури Добкіна, оскільки вважаю його непрохідним, і запропонував висунути найбільш рейтингового кандидата від партії - Сергія Тігіпка... Раніше Добкіна ніхто не розглядав. У цьому – вся моя провина за 12 років членства в Партії регіонів", - сказав Скорик.

Також він наголосив на тому, що завтра під час конференції Одеської обласної організації місцеві депутати мали розглянути питання щодо підтримки Тігіпка на президентських виборах 25 травня.

Зараз ви читаєте новину «Екс-губернатора Одещини вигнали з "Регіонів" через Тігіпка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі