четвер, 05 березня 2020 11:40

Ексадвокат "95-го кварталу" прокоментував своє ймовірне призначення генпрокурором

Ексадвокат "95-го кварталу" прокоментував своє ймовірне призначення генпрокурором
Іонушас може стати новим генпрокурором. Фото:delo.ua

За словами заступника голови комітету з питань правоохоронної діяльності Сергія Іонушаса, подання президента на призначення його генеральним прокурором немає.

Його кандидатуру на цю посаду обговорювали на засіданні фракції, повідомляє "Укрінформ".

"Відповідно до Конституції України, президент вносить подання. Станом на сьогодні, подання не внесено. Тому я хотів би лише зазначити, що вказані питання порушувалися на фракції, це не секрет", - сказав депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рябошапка відповів на закиди щодо справи Порошенка

Іонушас додав, що питання можливого призначення його на посаду генпрокурора на засіданні фракції "Слуга народу" порушив один із народних депутатів. При цьому Іонушас відмовився назвати прізвище цього депутата.

Він додав, що не володіє інформацією, які ще кандидатури обговорюються на пост генпрокурора.

"Мені здається, що це питання виключно за президентом Володимиром Олександровичем Зеленським. І зараз казати про це дещо зарано, тому що, станом на сьогодні, ще раз підкреслюю, у нас є генеральний прокурор Рябошапка Руслан Георгійович", - сказав Іонушас.

Він також зазначив, що в разі звільнення Рябошапки функції генпрокурора виконуватиме один із його заступників.

Верховна Рада відправила у відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука. 4 березня за це проголосували 353 народних депутати. Позачергове засідання ініціював президент Володимир Зеленський. Він звернувся до нардепів із проханням оцінити роботу уряду.

Зараз ви читаєте новину «Ексадвокат "95-го кварталу" прокоментував своє ймовірне призначення генпрокурором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі