Ексклюзиви
вівторок, 20 листопада 2007 16:55

Єхануров впевнений, що формування коаліції затягнеться

Народний депутат від блоку "Наша Україна – Народна самооборона". Юрій Єхануров не виключає, що процес формування коаліції затягнеться.

Таку думку Єхануров висловив сьогодні журналістам після церемонії відкриття в Кабінеті міністрів виставки, присвяченої 75-річчю з дня створення Дніпропетровської області.

"Я не бачу поки що швидких кроків, виходячи з того, як вибирали робочі органи й влаштували таке своєрідне змагання, що дивує людей. Так чому не влаштувати приблизно таке ж зараз", - сказав Єхануров.

Представник НУ-НС не виключив можливості деструктивних спроб при формуванні парламентської коаліції. "Я не песиміст, а обізнана людина. Я думаю, що попереду тривала й серйозна робота. Головне питання в тому, що українці дуже погано чують один одного", - додав він.

За словами Єханурова, в даний час його цікавить зміст угоди про коаліцію демократичних сил. "Я написав дев`ять питань і чекаю відповіді. Мене не цікавлять люди, які хочуть обійняти якісь посади. Мене цікавить програма. Повірте, я дуже ретельно й уважно читатиму текст коаліційної угоди, тому що для мене дуже важливо, чого слід чекати завтра", - підкреслив він.

Представник НУ-НС також припустив, що вже в найближчий день одержить текст угоди про створення коаліції демократичних сил.

За словами Єханурова, в перший день засідання Верховної Ради – 23 листопада – депутати не встигнуть прийняти якісь законопроекти. "Всі з натхненням співатимуть український Гімн, після цього розійдуться, щоб написати заяву про вступ до фракції й офіційно обрати керівництво фракції. Я думаю, що більшого зробити не встигнуть", - резюмував представник НУ-НС, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Єхануров впевнений, що формування коаліції затягнеться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути