вівторок, 08 квітня 2008 11:04

Єхануров вдячний українським комуністам, що вони налякали Кондолізу Райс

Єхануров вдячний українським комуністам, що вони налякали Кондолізу Райс
"Я ні разу не дякував українським комуністам, а сьогодні хочу подякувати, бо завдяки їм у Бухаресті ми отримали хороше рішення з приводу того, що найвище політичне керівництво Північноатлантичного альянсу визначилось – Україна буде в НАТО", – про це 7 квітня, заявив під час брифінгу у Львові міністр оборони України Юрій Єхануров.

За словами Єханурова, керівництво Північноатлантичного альянсу вразили слова держсекретаря США Кондолізи Райс про Україну. Вона сказала, що під час перебування у Києві побачила на площах людей із червоними знаменами з серпом і молотом, і це її наштовхнуло на думку, що без НАТО Київ може виглядати так, як у минулому.

"Я можу сказати одне: зараз НАТО для нас – це практична робота. Зокрема, це стосується нашого озброєння та реформування армії. Тим паче, начальник об"єднаних штабів НАТО, який нещодавно був в Україні з візитом, дав дуже високу оцінку Збройним силам України, участі наших миротворців в міжнародних операціях. Тому ми повинні розуміти, що сьогодні реформування Збройних сил – це реформування під сучасні методи ведення усіх військових операцій", – наголосив Юрій Єхануров.

На запитання журналістів, чи Україна все таки зможе в грудні 2008 року приєднатись до ПДЧ, Юрій Єхануров відповів: "Військові, зі свого боку, роблять все для цього. Вирішення решти питань – за нашими політиками", повідомляє ЗІК.



Зараз ви читаєте новину «Єхануров вдячний українським комуністам, що вони налякали Кондолізу Райс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі