понеділок, 10 грудня 2007 08:51

Єхануров: Тимошенко стане прем"єром, але ризики залишаються

Народний депутат від НУ-НС Юрій Єхануров прогнозує проблеми з БЮТ щодо ухвалення законів, передбачених коаліційною угодою.

В інтерв"ю "5 каналу", показаному в неділю, він висловив переконання, що ці закони не будуть прийняті до голосування за кандидатуру прем"єр-міністра у вівторок.

"Думаю, що це нереально", - сказав Єхануров. Він зазначив, що в цьому "є технологічна проблема" через необхідність прийняття закону в 1 і 2 читаннях та відсутність комітетів парламенту.

"Так що будемо голосувати за прем"єр-міністра з усіма ризиками щодо прийняття законів у майбутньому", - зазначив депутат.

На питання, чи отримав НУ-НС гарантії від БЮТ щодо прийняття змін до закону про Кабінет міністрів, Єхануров відповів: "Ми домовилися. Але я думаю, що якісь проблеми будуть. Дискусії будуть навколо цього закону в процедурі 2 читання".

Водночас він висловив переконання, що Юлія Тимошенко набере 227 голосів за своє прем"єрство у вівторок.

Єхануров також висловив надію, що буде створено програму дій нового уряду. "Але для цього треба спочатку створити уряд", - вважає він.

Крім того, екс-прем"єр висловив думку, що зміни до бюджету на 2008 рік "не реально" буде прийняти до Нового року, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Єхануров: Тимошенко стане прем"єром, але ризики залишаються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі