неділя, 09 грудня 2007 13:08

Єхануров: Сьогодні відбувається процес поглинання НСНУ Блоком Юлії Тимошенко

Депутат Верховної Ради від фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Юрій Єхануров сумнівається в створенні єдиної партії на основі НУНС.

Про це він повідомив в інтерв"ю радіо "Свобода".

"У всякому разі, я як людина, яка очолює робочу групу із програмних принципів, і я бачу, що не можна об"єднати, тому що дуже різні підходи", - сказав Єхануров.

Депутат зазначає, що при створенні коаліції партія "Народний Союз Наша Україна" відступила від своєї економічної програми.

Більше того, з його слів, на сьогодні відбувається процес поглинання НСНУ Блоком Юлії Тимошенко.

"І фактично соціал-демократична за своєю суттю "Батьківщина" раптом її лідерами була оголошена такою народною партією. І поїздка в Лісабон - це свідчення того, що було прийнято стратегічне рішення знищити суперника на своєму електоральному полі", - заявив Єхануров.

Всі ці процеси, на думку Єханурова, пояснюються президентськими амбіціями лідера фракції БЮТ Юлії Тимошенко, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «Єхануров: Сьогодні відбувається процес поглинання НСНУ Блоком Юлії Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі