середа, 23 липня 2008 12:29

Єхануров: Щоб мати сучасну армію, то треба, щоб обладнання було не тільки на виставках

Підготовка до параду військ у Києві з нагоди Дня Незалежності України відбувається згідно з планом.

Про це повідомили в управлінні прес-служби Міністерства оборони.

Як ідеться у повідомленні, усі підрозділи військових частин, які братимуть участь у військовому параді, вже прибули під Київ, де зараз триває підготовка.

Міністр оборони Юрій Єхануров, говорячи про фінансування заходів з підготовки до параду, відзначив дуже тісну співпрацю у цьому питанні Міноборони з Міністерством фінансів, а також значну роботу, яка проводиться у самому військовому відомстві.

"На параді ми покажемо, якою є українська армія. Це є результат роботи як влади, так і опозиції. І якщо ми хочемо мати сучасну армію, то, напевно, треба, щоб військове обладнання було не тільки на виставках", – наголосив Єхануров.

У цьому контексті він навів приклад грузинської армії, яка за останні три роки закупила уже 400-й автомобіль марки "КрАЗ" в Україні, тоді як для потреб ЗС України поки що придбано лише 58 таких вантажівок.

"Це є показник того, як вкладаються кошти в армію", – сказав міністр оборони. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Єхануров: Щоб мати сучасну армію, то треба, щоб обладнання було не тільки на виставках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі