вівторок, 05 серпня 2008 15:41

Єхануров прийняв на озброєння дриль, пилку та водолазний комп"ютер

Міністерство оборони прийняло на озброєння обладнання для морських підводних рятувальних операцій.

Про це повідомила прес-служба Міноборони.

Міністр оборони Юрій Єхануров 1 серпня видав відповідний наказ "Про прийняття на озброєння Збройних Сил України нових зразків морських рятувальних засобів і майна".

На озброєння прийнятий водолазний компресор "Компакт", підводний гідравлічний дриль ДЛ-07, підводний гідравлічний грюндер ГР-29, підводна гідравлічна циркулярна пилка З-23, газоаналізатор "Аеростат", гідравлічна силова установка "Лотос", водолазна установка водного підігріву Aquila, наручний водолазний комп"ютер "Скуба" і система підводного спостереження "Торанс".

Ці зразки морських рятувальних засобів використаються на суднах і катерах пошуково-рятувального забезпечення, в аварійно-рятувальних і водолазних підрозділах Військово-морських сил ВР, а також у військових частинах сил спеціальних операцій ЗС.

Раніше Міноборони заявило про плани прийняти на озброєння перший корабель класу "корвет" українського виробництва в 2011 році, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Єхануров прийняв на озброєння дриль, пилку та водолазний комп"ютер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі