вівторок, 09 вересня 2008 11:22

Єхануров і Луценко забагато хочуть - Пинзеник

Міністр фінансів України Віктор Пинзеник заявляє, що пропозиції, висунуті Міністерством оборони, Міністерством внутрішніх справ і Міністерством з питань надзвичайних ситуацій з їх фінансування в 2009 році, значно перевищують можливості держави, попри плановане збільшення витратної частини держбюджету-2009 на 99,4 млрд. грн.

Про це Пинзеник повідомив під час наради в Кабінеті Міністрів з міністрами-"нашоукраїнцями" з питань фінансування цих міністерств наступного року.

"Попри збільшення ресурсів, у нас зберігається велике навантаження із соціальних витрат, і запити, звичайно, подані міністерствами, значно перевищують можливості", - сказав Пинзеник.

За його словами, Міністерство фінансів під час планування обсягів фінансування, Міноборони, МВС і МНС виходили з необхідності скорочення розриву рівнів грошового забезпечення старшого і молодшого офіцерського складів. "За основу ми взяли ситуацію із забезпечення в 2008 році і запропонували різне збільшення грошового забезпечення, щоб скоротити диспропорції щодо різних міністерств", - додав він.

Зокрема, міністр фінансів уточнив, що зараз існує дворазова диспропорція грошового забезпечення молодшого офіцерського складу, а передбачається його скоротити на 60%, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Єхануров і Луценко забагато хочуть - Пинзеник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі