Ексклюзиви
понеділок, 02 вересня 2013 15:56

Єфремов розповів як "регіонали" будуть голосувати за закон про сексменшини

Єфремов розповів як "регіонали" будуть голосувати за закон про сексменшини
Фото: pr.lg.ua

Фракція Партії регіонів готова підтримати євроінтеграційні законопроекти, однак за закон про сексменшини нардепи голосуватимуть "вільно".

Про це сказав лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Ми сьогодні говоримо про те, що 7 законопроектів у парламенті, які пропонує нам Євросоюз прийняти, вони відпрацьовані, і навколо цих законопроектів є відповідна більшість у сесійній залі, яка готова прийняти ці закони. Сподіваюся, що ми найближчим часом, в рамках 2 -3 тижнів, ці законопроекти приймемо", - сказав він.

За його словами, є законопроекти, які вимагають доопрацювання. Зокрема, закон про прокурату поки що знаходиться на вивченні Венеціанської комісії і ще повинен бути направлений до парламенту з відповідними висновками комісії. "Або ж закон про сексуальні меншини (законопроект про протидію дискримінації в Україні - ред.). Там вже вичистили все і нічого не залишається, окрім як норми про заборону перешкоди щодо прийняття на роботу, однак імідж, який слідує за цим законом, такий, що багато депутатів просто відмовляються його розглядати і за нього голосувати", - розповів Єфремов.

Лідер фракції Партії регіонів зазначив, що це питання обговорювалося у фракції. "Законопроекту ми надамо право вільного голосування. Як депутат визначиться, так він і буде голосувати", - сказав він. "Що стосується інших законопроектів, у мене немає сумнівів, що вони будуть прийняті", - підкреслив Єфремов.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов розповів як "регіонали" будуть голосувати за закон про сексменшини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути