четвер, 22 листопада 2012 12:29

Єфремов: Опозиція вимагає персонального голосування депутатів, аби захистити Яценюка

Єфремов: Опозиція вимагає персонального голосування депутатів, аби захистити Яценюка
Арсеній Яценюк. Фото: visti.ks.ua

Вимогою прийняти рішення щодо персонального голосування депутатів у ВР, опозиція хоче захистити одного із своїх лідерів — Арсенія Яценюка.

Про це під час засідання робочої групи з підготовки першого засідання парламенту 7 скликання сказав лідер фракції ПР Олександр Єфремов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонам" потрібен спікер, який не задумуючись буде виконувати накази Банкової - експерт

"Він (Яценюк — ред.), будучи головою ВР витратив на систему "Рада-3", і паралельно на ремонт свого кабінету — 8,5 млн. Я можу помилитися в цифрах, але ми можемо підняти документи", - зазначив він.

За його словами, таким чином, опозиція хоче узаконити дії Яценюка. В свою чергу, керівник фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем'якін наголосив: "Ніхто тут нікого не захищає. Особисто я захищаю Тимошенко, тому що я її захисник. Тут теж я захищаю Тимошенко, бо хочу, аби вона вийшла з тюрми, бо є не законно ув'язненою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністри переходять працювати до парламенту у пошуках стабільності - експерт

По завершенню роботи групи, після виходу опозиціонерів, присутні домовилися зустрітися завтра о 16:00. Спікер Володимир Литвин запропонував, аби ця розмова відбулася у "більш вузькому колі".

Зараз ви читаєте новину «Єфремов: Опозиція вимагає персонального голосування депутатів, аби захистити Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі