пʼятниця, 08 квітня 2011 15:48

Єфремов натякнув, що коли 80 депутатів голосують за триста - це дуже добре

Єфремов натякнув, що коли 80  депутатів голосують за триста - це дуже добре

З кожним пленарним засіданням все більше представників фракції Партії регіонів приходять до Ради.

Про це на брифінгу заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, відповідаючи на питання, чому при ухваленні антикорупційного законопроекту було так мало депутатів і чому всі українці зобов'язані ходити на роботу, а депутати - ні.

"Якщо ви звернули увагу на кількість депутатів, що присутні останнім часом у сесійній залі в процесі робочого тижня, то ви, напевно, відзначили, що дисципліна у фракції Партії регіонів увесь час підвищується, і більшість депутатів, що присутні у залі і працюють у залі, - це депутати від Партії регіонів, депутати від Комуністичної партії, від Блоку Литвина, коаліція працює в цьому напрямку", - заявив лідер "регіоналів".

"Я думаю, що чим далі, тим більше нам удасться зробити так, щоб якомога більша кількість депутатів була присутня при розгляді законопроектів", - сказав Єфремов.

В четвер при голосуванні за антикорупційний законопроект у залі були присутні близько 80 народних депутатів, включаючи депутатів від опозиції.

Водночас, за даними офіційного сайту Верховної Ради за антикорупційний законопроект, внесений президентом Віктором Януковичем проголосувало 277 народних обранців.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов натякнув, що коли 80 депутатів голосують за триста - це дуже добре». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі