четвер, 12 травня 2011 14:19

Єфремов каже, що персональне голосування зупинить роботу Ради

Єфремов каже, що персональне голосування зупинить роботу Ради

Фракція Партії регіонів не підтримала включення до порядку денного у четвер законопроекту про персональне голосування, оскільки не хоче зупиняти роботу Верховної Ради.

Про це на брифінгу сказав голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Прийняття закону про персональне голосування за умови, яке сьогодні є, це означає зупинити роботу Верховної Ради - це не наша мета", - підкреслив парламентар.

Він також підкреслив, що члени його фракції зроблять все, щоб вирішити цю проблему.

"Ми збільшуємо з кожним разом присутність народних депутатів нашої фракції в парламенті, і я думаю, в кінцевому підсумку в результаті підвищення політичної культури ми вийдемо на дане голосування", - підкреслив він.

Єфремов також зазначив, що якби у законопроекті було запропоновано інструменти по зміні голосування, то, "можливо, ми б подумали".

За його словами, в законопроекті пропонується механічне рішення даного питання.

"Як тільки ми політично та організаційно будемо готові до цієї роботи, ми приймемо відповідне рішення", - підкреслив Єфремов.

Нагадаємо, що парламент 12 травня в черговий раз відмовився включати до порядку денного законопроекти про впровадження персонального голосування. Відповідне рішення підтримали трохи більше ста парламентаріїв.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов каже, що персональне голосування зупинить роботу Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі