вівторок, 11 січня 2011 16:57

Єдиний податок для підприємців діятиме до кінця 2011 року

Єдиний податок для підприємців діятиме до кінця 2011 року

Заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко заявив, що Державна податкова адміністрація України підтвердила, що принципи діяльності підприємців на єдиному податку діють протягом усього 2011 року.

Зокрема, як повідомляє прес-служба народного депутата, Томенко отримав відповідь на своє звернення до Податкової стосовно отримання фізичними особами-підприємцями свідоцтв платників єдиного податку на 2011 рік.

Віце-спікер зазначив, що до нього надходили звернення підприємців з різних регіонів України, в яких йшлося про відмову податковими структурами на місцях видавати свідоцтва про сплату єдиного податку на весь календарний рік, обмежуючись лише першим кварталом.

Водночас, за його словами, Державна податкова адміністрація України у своїй відповіді повідомила, що свідоцтво про сплату єдиного податку видається податковим органом на календарний рік.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Єдиний податок для підприємців діятиме до кінця 2011 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі