середа, 15 вересня 2010 20:08

ЄЦ звинуватив Кернеса в організації замаху їхнього кандидата

ЄЦ звинуватив Кернеса в організації замаху їхнього кандидата

Секретаря Харківської міськради Геннадія Кернеса звинувачують в організації замаху на життя кандидата в мери Харкова від "Єдиного центру" Андрія Білогрищенка.

Про це йдеться у відкритому листі одного з лідерів "Єдиного центру" Ігоря Кріля президенту Віктору Януковичу.

"Перш за все, офіційно повідомляю вам про підготовку замаху на життя Білогрищенко", - наголошується в листі, який цитує "Обком".

"Інформацію про найнятого в Росії професійного вбивцю, завдання якого фізичне знищення кандидата, нам повідомили компетентні джерела в правоохоронних органах Харківської області", - уточнили в "Єдиному центрі".

У листі уточнюється, що міліція отримала підтвердження таких злочинних планів в ході оперативно-розшукових заходів, "причому замовлення цієї брудної операції зроблено з Харкова".

"Висновок "Єдиного центру" такий: ситуація навколо Білогрищенко починається в кабінеті нинішнього харківського градоначальника Кернеса. Саме йому і нікому іншому потрібно усунути представника "Єдиного центру" з дороги до завоювання монопольної влади в місті", - йдеться в листі.

Також Кріль звернув увагу президента на те, що влада Харкова перешкоджає роботі облорганізації "Єдиного центру".

Кріль закликає президента як гаранта Конституції втрутитися в ситуацію з можливим замахом на Білогрищенка і діяльністю партійної організації в Харкові.

Також він просить не допустити можливого сценарію, при якому буде зруйнований громадський порядок в області через дії Кернеса і його оточення.

Зараз ви читаєте новину «ЄЦ звинуватив Кернеса в організації замаху їхнього кандидата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі