вівторок, 04 травня 2021 16:47

Джемілєв оцінив шанси Зеленського при зустрічі з Путіним

Джемілєв оцінив шанси Зеленського при зустрічі з Путіним
Лідер кримськотатарського народу виступив проти зустрічі сам на сам. Фото: "Ліга"

Зустріч президента України Володимира Зеленського з президентом Росії Володимиром Путіним сам на сам не принесе користі.

"2019 року я запитував Зеленського - чи може він зустрічатися з Путіним у Криму. Він відповів, що про це не може бути й мови, оскільки це окупована територія. Я не думаю, що відтоді він змінив свою точку зору. Я взагалі категорично проти будь-яких двосторонніх зустрічей з Путіним. Це абсурд якийсь. Зустріч тет-а-тет абсолютно небажана. Вона ні до чого не приведе", - сказав народний депутат Мустафа Джемілєв в інтерв'ю Obozrevatel.

Зустріч призведе лише до приниження президента та падіння його рейтингів, вважає він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулеба розповів про основну мету можливої зустрічі Зеленського та Путіна

"Це маніакальне прагнення подивитися в очі Путіну. На що там дивитися? Там порожнеча. Про що говорити з Путіним? Територія окупована, наших громадян убивають. Можлива лише зустріч у рамках "нормандської четвірки". Бажано за участю Сполучених Штатів", - вважає лідер кримськотатарського народу.

Володимир Зеленський запропонував Путіну провести зустріч у Ватикані. Президент України заявив, що спочатку говоритиме про завершення війни на Донбасі й відведення російських військ, а вже потім про відновлення відносин.

Зараз ви читаєте новину «Джемілєв оцінив шанси Зеленського при зустрічі з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі